de Zonnebloem / Afdeling BLADEL Letters vergrotenMijn Zonnebloem.nl ging
                                                  op 1 mei 2012 voor alle 
                                                  vrijwilligers van de
                                                  Zonnebloem "officieel live".

Mijn Zonnebloem is de opvolger van extranet. Deze nieuwe website vervangt per 4 juni 2012 het extranet voor vrijwilligers. U vindt hier alle informatie die u ook op extranet vond, en nog veel meer...

Inloggen voor de vrijwilligers:
klik op Mijn.Zonnebloem.nl  

Bent u hier voor het eerst?
 
Aanmelden voor de vrijwilligers: 
klik op 'Activeer uw account'

  
Welkom op Mijn Zonnebloem.nl! Deze website biedt informatie en allerlei praktische mogelijkheden speciaal voor Zonnebloemvrijwilligers. Heeft u al een gebruikersnaam en wachtwoord? Dan kunt u meteen inloggen. Heeft u nog geen inloggegevens? Activeer dan eerst eenmalig uw account via de link ‘Activeer uw account’. Na het invullen van uw gegevens: postcode, huisnummer en geboortedatum drukt u op VERDER, dan kunt u uw E-mailadres ingeven en een wachtwoord aanmaken. Daarna krijgt U van de Nationale Vereniging de Zonnebloem een E-mail toegestuurd via je eigen e-mailbox (b.v Outlook Express) waar al je gegevens in staan, in de E-mail staat ook een link om uw "account" te bevestigen/activeren. Heeft u op die link gedrukt dan is uw account geactiveerd. Daarna kunt u met uw inloggegevens inloggen en gebruik maken van Mijn.Zonnebloem.nl.

Hulp bij het inloggen?
Om u voor het eerst aan te melden op Mijn Zonnebloem, doorloopt u drie stappen:
1. Vul uw postcode, huisnummer en geboortedatum in (er wordt automatisch gecontroleerd of deze gegevens bij de Zonnebloem bekend zijn).
2. Vul uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in.
3. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een e-mail met een link waarmee u uw aanmelding kunt bevestigen.


Geen bevestigingsmail?
Ziet u geen e-mail verschijnen kijk dan ook eens in uw inbox voor ongewenste e-mail. In sommige gevallen is de e-mail daar terecht gekomen.

Foutmelding bij invullen gegevens?
Krijgt u een foutmelding bij stap 1 (het invullen van uw postcode, huisnummer en geboortedatum)? Dan komen de ingevulde gegevens niet overeen met de gegevens die bij de Zonnebloem bekend zijn. Neem in dit geval (tijdens kantooruren) contact op met het Dienstencentrum via (076) 564 64 64 of stuur een e-mail naar dienstencentrum@zonnebloem.nl. U wordt dan verder geholpen met inloggen.
                                   
de Zonnebloem bij u in de buurt
uw postcode:
Zoeken in de provincie
Snel naar:
Homepage Agenda Zonnebloem.nlde Zonnebloem
CBF-Keur, voor goede doelen